ماموستا عبدالسلام محمدی عنوان کرد: لزوم تقویت مدارس علوم دینی در استان کردستان از ضروریات جامعه اهل سنت است؛ متأسفانه شاهد کمبود ماموستا و روحانی در شهرها و روستاهای استان هستیم که از مردم متدین منطقه خواهشمندیم در جهت ترویج دین، شریعت و علوم دینی فرزندان خود را به مدارس علوم دینی کمک و هدایت نمایند.
ماموستا عبدالسلام محمدی عنوان کرد: نامزدها زمان انتخابات حرف هایی می زنند تا بتوانند از مردم رأی بگیرند و به همین خاطر از دولت مردمی و انقلابی سیزدهم و شخص رئیسجمهور خواستاریم به این وعده ها جامه عمل بپوشانند و فاصله تورم با سفرههای کارگری را کاهش دهند.
ماموستا عبدالسلام محمدی با بیان اینکه امام حسین علیه السلام سید جوانان اهل بهشت، ریحانه النبی ، الگو و نماد استکبار ستیزی و زنده کردن ارزش های اسلامی است؛ عنوان کرد: اهل سنت دوستدار اهل بیت (ع) و مخصوصا امام حسین علیه السلام بوده و محبت و ارادت به خاندان رسالت را جزو عقیده و باور خود می دانند.
ماموستا عبدالسلام محمدی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر بهترین نظام نظارتی مردم است، توضیح داد: همچنانکه دولت و حکومت وظیفه دارد مردم را به خیر دعوت نموده و مراتب امر به معروف ونهی از منکر را در قبال جامعه انجام دهند و همچنین مردم نیز این حق و وظیفه را دارند که دولت و حکومت را به خیر دعوت نموده و با بیان مطالبات، کاستی ها، فساد، رانت در بین ...
ماموستا عبدالسلام محمدی با بیان اینکه در استعمار نوین جنگ، جنگ فرهنگی، عقیدتی است؛ عنوان کرد: تزریق فرهنگ غربی در میان مسلمانان و حذف فرهنگ های ملی، مذهبی، بومی، محلی، ایجاد بحران هویت و تحقیر فرهنگ اسلامی از نخستین مأموریت دشمن در جنگ نرم است.
ماموستا عبدالسلام محمدی با بیان اینکه منافقین عامل شهادت بیش از 200 هزار نفر از مردم بی گناه ایران و عراق بودند؛ عنوان کرد: منافقین در ناآرامی های اخیر با هشتگ سازی و تهیه محتواهای دروغ و شایعه پراکنی در ایجاد تشویش افکار، جنگ ترکیبی نقش مهمی داشتند که با دستگیری و فشار پلیس بر فعالیت های غیر قانونی این گروهک تروریستی شاهد افت و شکست هشتگ سازی های ...
ماموستا عبدالسلام محمدی به رسالت ویژه و تکلیف حساس و خطیر علما به عنوان مشعلداران حقیقت، سکانداران دین، سنگربانان عقیده و ایمان و پرچمداران هدایت مردم اشاره و عنوان کرد: وظایف روحانیت و علماء براساس قرآن و حدیث در این عصر مقابله فرهنگی و فکری با تندروی، تکفیر و فساد های اعتقادی و اجتماعی، و مقابله فرهنگی با توجیهات نحله های انحرافی ونظارت و روشنگری ...
ماموستا عبدالسلام محمدی عنوان کرد: خبر بازگشایی مجدد سفارتخانه های ایران و عربستان جای خوشحالی و مسرت برای دو ملت و حتی مردم مسلمان سایر کشورهای اسلامی بود؛ وحدت، برادری و حسن ارتباط این دو کشور مهم و تاثیرگذار قطعا سبب عزتمندی و قدرت و عظمت جهان اسلام خواهد شد.
ماموستا عبدالسلام محمدی اذعان کرد: بیداری اسلامی و ارتباط با سایر مسلمان و روشن نمودن بارقه مبارزه با استکبار و استعمار، وحدت فرق و مذاهب اسلامی و دوری از تعصبات مذهبی و همگرایی جهان اسلام، شکستن هیمنه پوشالی غرب و در رأس آن امریکای جهانخوار و نامیدن شیطان بزرگ برای دولت مردان این کشور از خدمات این شخصیت بزرگوار به اسلام و مسلمین بود.
ماموستا عبدالسلام محمدی با بیان اینکه نماز مایه چشم روشنی و پاکی وجه است؛ عنوان کرد: نماز زمینه ساز هدایت و پرهیزگاری، پاک دامنی، ستون و عمود دین، دور کننده انسان از فحشا و منکر و به عنوان معراج انسان مسلمان مطرح است.
ماموستا عبدالسلام محمدی عنوان کرد: فرزند آوری یک مؤلفه بسیار مهم در بحث جوانی جمعیت است و آموزه های دینی ما بر کثرت زاد و ولد و فرزند آوری امر کرده است.
ماموستا عبدالسلام محمدی عنوان کرد: بی حجابی و بد حجابی به عنوان یک آسیب جدی که سبب طمع و دست درازی اراذل و اوباش به نوامیس جامعه است متأسفانه در حال پیشرفت است، و این محصول تبلیغات گسترده دشمن و رسانه های دین ستیز است که با قصد شکستن حرمت ها و خدشه دار کردن عفت و حجاب وارد شدند، خون امثال شهید الداغی تاوان غفلت ما نسبت به قضیه حجاب و ضعف برخورد با ...
ماموستا عبدالسلام محمدی عنوان کرد: حضور و دیدار نماینده ولی فقیه در استان کردستان با علما و ماموستایان منطقه و دیدار با نخبگان و علمای منطقه سبب ایجاد دلگرمی و پل اعتماد، ارتباط و هم بستگی است.
ماموستا عبدالسلام محمدی با بیان اینکه پیام عید سعید فطر پیام برادری همبستگی و همگرایی است؛ عنوان کرد: مذهب فقهی امام شافعی (رحمه الله) وعلمای راستین شافعی مذهب معتقد به اختلاف مطالع بوده وعلم نجوم و ژئوفیزیک نیز بصورت علمی و کاربردی اختلاف مطلع را تأیید می کند واین لزوم توجه ماموستایان را به این اصل مهم در مذهب را می رساند که باید به مذهب فقهی خود ...
ماموستا عبدالسلام محمدی تأکید کرد: حجاب یک فریضه الهی و واجب شرعی است که اخیرا دشمنان آن را به عنوان عقده گشایی و ابزار فشار فرهنگی استفاده می کنند که لازم است هم مردم و هم مسئولین هوشیار باشند که قصد دشمن ایجاد تنش و اختلاف است.
ماموستا عبدالسلام محمدی عنوان داشت: حضرت خدیجه (س) در زمان عرب جاهلیت هم دارای جایگاه ویژه و مقام برزرگی بودند، این بانوی بزرگ مشغول تجارت و کارآفرینی و کمک مردم فقرا بودند که فضیلت این بزرگ در احادیث نبوی و روایات اهل سنت و تشیع به طُرق مختلف وارد شده است که بیانگر مقام و رفعت و بزرگواری شخصیت این بانوی ایثارگر و یاری دهنده شریعت اسلام می باشد، که ...
ماموستا عبدالسلام محمدی عنوان کرد: در زمانیکه اعراب جاهلیت دختران خود را زنده به گور می نمودند و جایگاه دختران و زنان در آن جامعه پائین و به عنوان کالا تجارت می شد، بانوی بزرگوار حضرت خدیجه ( سلام الله علیها) به عنوان یک بانوی تاثیرگذار و کارآفرین در جامعه خود مطرح بودند.